Al sinds 2002 een administratiekantoor in Elst

Schutgens Financiële Diensten V.O.F. is een administratiekantoor in Elst, gericht op zowel ondernemers als particulieren. Bij ons kunt u terecht voor een volledige verzorging van uw financiële administratie, fiscale aangiften, ondernemingsplan, jaarrekening en meer. Ook wanneer u op zoek bent naar een financieel professional op interimbasis, bent u bij ons aan het juiste adres.

Laurens Schutgens (1978) is inhoudelijk het centrale aanspreekpunt binnen Schutgens Financiële Diensten V.O.F., en hij verricht daarnaast de interim opdrachten op locatie. Laurens wordt in de dagelijkse praktijk bijgestaan door zijn echtgenote Linda Schutgens (1984). Zij zorgt als Office Manager dat het administratiekantoor als een zonnetje loopt. Ook ondersteunt zij Laurens als Financial Assistant bij de verzorging van financiële administraties voor opdrachtgevers.

Schutgens Financiële Diensten V.O.F. bestaat als zodanig sinds 1 januari 2015. Maar de oorsprong van dit bedrijf ligt al in 2002. Uit enthousiasme voor het financiële vak is Laurens destijds het administratiekantoor voor particulieren en het MKB gestart. Ontstaan vanuit het idee om mensen de financiële rompslomp uit handen te nemen, en ze te laten krijgen waar ze recht op hebben. In eerste instantie gevestigd in Nijmegen, maar sinds 2009 bevindt het administratiekantoor zich in Elst.

Laurens Schutgens

administratiekantoor Elst